Kinderpraktijk "De Loftrompet"              
 
           Speltherapie, Coaching en Educatie              

Blij met mij!

Ieder kind bouwt gedurende de jaren aan zelfvertrouwen. Bij de één gaat dat vanzelf en bij de ander gaat dat soms wat moeizamer.
Minder zelfvertrouwen maakt ook dat je emotioneler minder sterk kan staan. Je hebt dan ook minder veerkracht.
In de Blij met mij! training bieden we een gezellige en veilige omgeving met oefeningen, persoonlijke ervaringen, praktische informatie en beeldende kinderverhalen aan ouders en kinderen. In de training (her-) ontdekken kinderen hun talenten en zetten stappen in het vergroten van hun zelfvertrouwen en het vinden van positieve overtuigingen over zichzelf.
Kinderen worden zich bewust van hun talenten en we richten ons op groeidenken in plaats van vastdenken.

Blij met mij is in groepsverband met maximaal 10 gezinnen.

We werken tijdens 5 kinder-middagen op een speelse manier met allerlei leuke activiteiten, toneel, schilderen, spelletjes, praten,….
De ouders zijn van groot belang in de Blij met mij! training. Ouders gaan voorop en kinderen volgen. Aan de start en halverwege de training hebben we telefonisch contact.  In de 3 ouder-avonden gaan we dieper in op de achterliggende theorie van Blij met mij!, zodat ouders kunnen voortbouwen op de training die de kinderen bij ons volgen. Ook de kring met belangrijke mensen voor het gezin mogen op uitnodiging van de ouders naar de avonden komen.

De ervaring van jaren heeft ons geleerd dat Blij met mij! een langdurig positief effect kan hebben.

Komende Blij met mij training middagen/avonden en tijden (2022)

Ouderavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur: 

  1. 4 april
  2. 11 mei
  3. 8 juni 

Kindermiddagen op donderdagmiddag  van 14.30 uur tot 17.00 uur: locatie Huiswerkbegeleiding de Dijk, wethouder van Lavierenstraat 1  in Ochten.

  1. 6 april
  2. 20 april
  3. 11 mei
  4. 1 juni 
  5. 8 juni

Trainers: Froukje  en Saskia

In verband met de kracht van Blij met mij en de mond op mond reclame die hierdoor ontstaat groeit er soms een wachtlijst voor dit aanbod.  U kunt uw kind altijd aanmelden. Wij nemen contact met u op...

Interesse? Neem dan contact op via het aanmeldingsformulier.  Contact / Aanmelding/ Privacy policy